Capella

de Sant Antoni de Pàdua

Aquesta Capella està presidida per una imatge de Sant Antoni de Pàdua, obra de Joan Sotoca. Sant Antoni de Pàdua, també venerat com a Sant Antoni de Lisboa (Lisboa, 15 d’agost de 1195 – Pàdua, 13 de juny de 1231), era frare, predicador i teòleg portuguès, i va ser canonitzat per l’Església Catòlica, el 30 de maig de 1232, quan encara no feia un any de la seva defunció.

En la part central de la capella, es pot contemplar, a sobre d’una peanya, una imatge del Nen Jesús de Praga. El Nen Jesús de Praga original és una imatge de cera de Jesús en etapa infantil, que és a l’església de Santa Maria de la Victòria i Sant Antoni de Pàdua a la ciutat de Praga (capital de la República Txeca). Llegendes piadoses afirmen que la imatge del Sant Nen de Praga va ser propietat de Santa Teresa de Jesús i és considerada una imatge miraculosa, especialment envers les dones embarassades.

En aquesta Capella hi ha dos quadres del mestre Pere Calderó. El de la paret frontal representa el davallament de Jesús de la Creu. A la paret de la dreta es pot contemplar la Immaculada Concepció de la Verge Maria.

Actualitat

Solemne missa del Beat Josep Gomis

Diumenge 17 d’octubre al temple de la Reial Congregació a les 11.30 h, Solemne missa en memòria del Beat Josep Gomis Martorell. Acompanyament musical a càrrec de l’escolania i capella

Llegir més

Agenda

There is no Event

Xarxes socials

Fes-te congregant

Vols informació per fer-te Congregant? Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb el més aviat possible.

© Copyright 2021 Reial Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J.

Dissenyat per latargeta.cat